Nederlands
beschermt uw schoenen!

Roda shoe clip

De Roda Shoe Clip is de enige echte oplossing voor dit bekende schoenprobleem. Beschadiging van de schoenhakken ontstaat tijdens het wisselen van de pedalen bij het remmen en gas geven en terugnemen. Het vuil zoals zand en kiezelsteentjes welke via de zool van de schoen in de auto terechtkomen, maakt van uw automat een grof schuurpapier.


Uit nauwkeurige onderzoeken is gebleken dat 80% van de automobilisten met dit schoenbeschadigingsprobleem te maken heeft, waarvoor de Roda Shoe Clip de enige echte oplossing is gebleken.

De Roda Shoe Clip is vervaardigd van een hoogwaardige kunststof, die door een uitgekiende vorm en veerkracht goed om de achterzijde van de schoen geclipt zit, voor optimaal gebruik, de dames Shoe Clip op damesschoenen met hoge en lage hak en laarzen, maar ook de heren Shoe Clip moeiteloos elke herenschoen beschermt.

Op de Roda Shoe Clip is een bevestigingsoogje aangebracht om de Clip te kunnen bevestigen aan de bestuurderszitplaats ter voorkoming van het aanhouden en verliezen bij het uitstappen. Tevens is de Roda Shoe Clip aan de achterzijde voorzien van een antislipvak om de veilheid te verhogen.

De Roda Shoe Clip wordt momenteel al over de gehele wereld met succes verkocht voor ± € 12,50. (euro) USA $ 15,-.

Onze garantietermijn is 30 dagen.

Klik hier voor bestelling

For further info: www.roda.com

A Europe
Roda Benelux B.V.
Dorpsstraat 6a
5061 HK Oisterwijk (NL)
tel: + 31 13 5288016
fax: + 31 13 5285310
email: info@roda.com
Nederland

B Far East
JUNOCO Int. Inc.
20-15, Noritake 2-Chome,
NAKAMURA-Ku, NAGOYA
Japan 4530014
tel/fax: +81-(0)52-4512705
c U.S.A./Canada
Wanted
Kamer van Koophandel Tilburg no: 18029151

ons produkt

Dames & Heren Schoen Clip
Dames & Heren Schoen Clip
Dames Schoen Clip
Dames Schoen Clip
Heren Schoen Clip
Heren Schoen Clip
Display